Vi köper din bil Uppsala

Sälj din bil snabbt och säkert | 018-50 51 52

Så går det till

 

Det bästa sättet att sälja din bil

Vi är alltid på jakt efter bra begagnade bilar, och därför vill vi göra det så bekvämt och fördelaktigt som möjligt att sälja sin bil till oss. Den främsta anledningen till att man väljer att sälja sin bil till en bilhandlare är ju att man slipper ta hand om en massa praktiskt arbete, och att affären känns trygg och stressfri. Det vill vi också. Därför använder vi oss alltid av samma arbetsordning när vi köper en begagnad bil av en kund:

1. Intresseanmälan

Om du vill sälja din bil i Uppsala, så börjar du med att kontakta oss med en intresseanmälan. Du kan använda kontaktformuläret här på sidan, där du enkelt kan fylla i väsentlig information om bilen, men du kan också ringa eller maila oss.

Därefter hör vi av oss till dig så snart vi kan och bokar tid för en värdering. Du väljer själv var du vill träffas, hemma i garaget, på jobbet eller någon annanstans i Uppsala där det passar dig.

Uppsalas gator

2. Besikting och värdering

Vi kommer sedan till dig i Uppsala och besiktigar och värderar din bil. En normal besiktning brukar ta ungefär en halvtimme, och efter det vet vi hur mycket vi kan ge för bilen. 

Vi som besiktigar din bil är mekaniker med lång erfarenhet av begagnade bilar. Vi köper upp alla typer av bilar, oavsett modell, och vårt enda krav är att bilen ska vara köpt i Sverige.

3. Prisförslag

När vi besiktigat din bil ger vi dig ett prisförslag, som grundar sig på bilens ålder, skick, och framför allt vad vi tror att vi kan sälja bilen vidare för. Vi försöker alltid hitta ett pris som båda parter är nöjda med.

Om du är nöjd med priset så har vi en överenskommelse och gör affär!

bilnycklar

4. Vi avslutar affären

Vi köper din bil på plats efter värderingen. Vi kan överföra pengar via banköverföring eller swish, och vi är alltid noga med att se till att pengarna för bilen finns på ditt konto innan vi registerar ägarbytet. 

Vi sköter allt det praktiska runt ägarbyte och försäkringar och när affären är avslutad och du har fått dina pengar kör vi iväg bilen. Precis så enkelt ska en bilaffär gå till.

 

Ett smidigt och säkert sätt att sälja din bil i Uppsala