Vi köper din bil Uppsala

Sälj din bil snabbt och säkert | 018-50 51 52

Övriga tjänster

Försäljning av begagnade bilar

De bilar vi säljer är alltid nybesiktigade och nyservade. Vår kunniga och engagerade personal hjälper dig att hitta rätt bland bilarna så att du får en bil med den prestanda och i den prisklass du är ute efter.

När du köper en begagnad bil av oss kan du vara säker på att du får rätt kvalitet för pengarna, och du behöver inte oroa dig för dolda fel. SKulle du ändå upptäcka ett dolt fel på bilen efter ditt köp så fixar vi naturligtvis det. Vi bjuder dessutom på en två veckors helförsäkring på bilen genom vårt samarbete med Trygg Hansa.

bilvisning hos Hanigebilpark

Bilförmedling

Vi erbjuder även bilförmedling, där vi åtar oss att sälja din bil här i Haninge. Du slipper krångel med prutande kunder och strulande betalningar och kan i stället luta dig tillbaka medan vi tar hand om allt det praktiska från att tvätta och rekonditionera bilen till att ställa ut den och visa den för kunder.

Det brukar gå fort att sälja sin bil här i Haninge, vi har hela tiden kunder inne som är intresserade av att köpa bil och när vi förmedlar bilar kan vi dessutom erbjuda förmånliga betalningsalternativ genom våra samarbeten med lån- och kreditgivare.

För bilförmedling tar vi ut en fast kostnad på 10 000 kronor, oavsett hur mycket din bil säljs för. När affären är klar får du pengarna på kontot direkt och vi sköter allt det praktiska kring ägarbytet.

bil ovanifrån

 

Allt inom begagnade bilar